policie-sport policie-sport policie-sport policie-sport
policie-sport
UNITOP ČR
sipka charakteristika
sipka stanovy
sipka kluby
sipka výkonný výbor
Domácí sportovní soutěže
sipka termínovka
sipka soutěžní řád
sipka mistrovství Policie ČR
sipka mistrovství UNITOP ČR
sipka ostatní
Mezinárodní sportovní akce
sipka termínovka
sipka mistrovství světa
sipka mistrovství Evropy
sipka ostatní
Servisní informace pro SKP
sipka různé (aktuality)
sipka informace výboru
sipka ekonomika
sipka náměty klubu
sipka software ke stažení
Informace z výcviku
sipka obsah výcviku
sipka metodika
sipka testy

Policie ČR

Partneři

Česká pošta

zdravotní pojištění MV ČR

Volkswagen užitkové vozy

Škoda auto, a.s.

Letiště Praha

Skupina ČEZ

Klokočka auto

EVPÚ Defence s.r.o.

Česká přenosová soustava

Svijany

Dive Time

Budo Sport e-shop

USIP

USPE

Loga partnerů ke stažení


 policejní mistrovství ČR - 2003

lyžování se střelbou - dokumentacezpět

24.2.2003 - 27.2.2003

24. února 2003 se v biatlonovém areálu Eduard v Jáchymově sjelo 12 výprav policistů z celé republiky, reprezentující P ČR správy jednotlivých krajů, správu hlavního města Prahy, útvary s celorepublikovou působností, službu cizinecké a pohraniční policie, Policejní prezidium ČR, Ministerstvo vnitra a policejních škol, s cílem porovnat své síly a výkonnost v lyžování se střelbou. Na základě rozvíjející se reciproční spolupráce bylo do České republiky pozváno družstvo slovenských policistů. Hlavními pořadateli byly odbor sportu Ministerstva vnitra, Policejní prezidium ČR, Střední policejní škola Ministerstva vnitra Praha, UNITOP ČR a SKPŠ Praha.
Všechny účastníky přivítalo modré nebe a upravené tratě zalité slunečními paprsky. Nikomu tak nevadilo, že ráno byla teplota hodně pod bodem mrazu. Sníh byl umrzlý a rychlý a v případě správně namazaných lyží mohli sportovci skutečně předvést svou fyzickou připravenost a střelecké dovednosti.
Muži soutěžili ve třech věkových kategoriích na trati dlouhé 10 km volnou technikou a stříleli z velkorážné pistole 10 ran, ženy ve 2 kategoriích absolvovaly 5 km volnou technikou a vystřelily na terč 5 ran. Druhý soutěžní den byl závodem smíšených štafet (3 x 5 km, volnou technikou se střelbou) a vyvrcholením byly mužské štafety (3 x 5 km, volnou technikou se střelbou). Na tuto soutěž se přijeli podívat a fandit vrchní ředitel Ministerstva vnitra a prezident UNITOP ČR Mgr. Pavel Přibyl, ředitel odboru sportu Ministerstva vnitra PaedDr. Jaromír Vodehnal, ředitel P ČR správy Západočeského kraje plk. JUDr. Antonín Moltaš, ředitel P ČR OŘ Karlovy Vary plk. JUDr. Vlastislav Slíž, ředitel P ČR oblastního ředitelství služby cizinecké a pohraniční policie plk. JUDr. Helmut Imig a delegát UNITOP ČR Jindřich Janáček. Příjemným překvapením byla i účast vedoucího kanceláře generálního ředitele České zbrojovky a.s. Ing. Milana Morkuse.
Při slavnostním zakončení předali hosté vítězům medaile, diplomy a věcné ceny, které věnovala Česká zbrojovka, a.s. Uherský Brod, odbor tisku a public relation Ministerstva vnitra, ZP MV ČR, SKPŠ Praha a firma Pingu. Mistrovství zakončil ředitel závodu plk. JUDr. Zbyněk Kubečka. Poděkoval všem závodníkům za předvedené výkony, pořadatelům za zorganizování celé akce a hostům za přijetí pozvání.
Slovenští sportovci předvedli bezesporu výborné výkony. Bylo vidět, že do Jáchymova přijela skutečně vybraná skupina. V celkovém hodnocení získali v 1. věk. kategorii mužů bronz (Ján Holiga), ve smíšených štafetách ve spolupráci s naší ženou taktéž 3. místo (Martin Bartko, Dagmar Urbánková, Ján Holiga) a ve štafetách mužů dosáhli nejlepšího výkonu a získali 1. místo (Jozef Bachleda, Rastislav Vrždiak, Ján Holiga).




zpět

Kontakty - sekretariát UNITOP ČR


Papírenská 6 b
160 00 Praha 6
Tel./fax: +420 220 514 984
unitop@policie-sport.cz


Policejní soutěže 2013



Přátelé policejního sportu,
rozběhl se seriál policejních mistrovství ČR,
mistrovství a Velkých cen UNITOP ČR
a dalších policejních soutěží a přeborů roku 2013

Termínová listina 2013

POLICEJNÍ MISTROVSTVÍ

MISTROVSTVÍ UNITOP ČR

Alpské lyžování 10.3. 2013

Sálová kopaná 28.3.2013


Velké ceny UNITOP ČR


Smlouva o spolupráci



Dne 3.8.2007 byla po- depsána nová smlouva o spolupráci mezi Minister- stvem vnitra české republiky a Unií tělovýchovných organizací Policie ČR (UNITOP ČR) s platností na dalších 5 let.

více informací zde


policie-sport