policie-sport policie-sport policie-sport policie-sport
policie-sport
UNITOP ČR
sipka charakteristika
sipka stanovy
sipka kluby
sipka výkonný výbor
Domácí sportovní soutěže
sipka termínovka
sipka soutěžní řád
sipka mistrovství Policie ČR
sipka mistrovství UNITOP ČR
sipka ostatní
Mezinárodní sportovní akce
sipka termínovka
sipka mistrovství světa
sipka mistrovství Evropy
sipka ostatní
Servisní informace pro SKP
sipka různé (aktuality)
sipka informace výboru
sipka ekonomika
sipka náměty klubu
sipka software ke stažení
Informace z výcviku
sipka obsah výcviku
sipka metodika
sipka testy

Policie ČR

Partneři

Česká pošta

zdravotní pojištění MV ČR

Volkswagen užitkové vozy

Škoda auto, a.s.

Letiště Praha

Skupina ČEZ

Klokočka auto

EVPÚ Defence s.r.o.

Česká přenosová soustava

Svijany

Dive Time

Budo Sport e-shop

USIP

USPE

Loga partnerů ke stažení


 AKTUALITY

Vyhlášení nejlepších sportovců Ministerstva vnitra za rok 2002zpět

4.2.2003

21. ledna 2003 se na Spiritce sešli nejlepší sportovci jednotlivých oddělení resortního sportovního centra odboru sportu, Policie ČR a Hasičského záchranného sboru ČR. Slavnostním předáváním ocenění všechny přítomné slovem provázel Štěpán Škorpil, známý sportovní moderátor. Vyhlášení zahájil náměstek ministra vnitra Ing. Vladimír Zeman, jenž ve svých úvodních slovech připomenul srpnové povodně a všechny důsledky, které z toho pro sportovce a odbor sportu vznikly – likvidace následků škod, hledání náhradních prostorů,shánění finančních prostředků na obnovu sportovišť ve Stromovce, počátek uvažování o vybudování nového sportovního areálu mimo záplavovou oblast. Poděkoval všem zaměstnancům odboru za usilovné řešení této situace.

Ředitel odboru sportu PaedDr. Jaromír Vodehnal následně vyčíslil úspěchy resortních sportovců na domácích, evropských, světových šampionátech a na zimních olympijských hrách v Salt Lake City v roce 2002, vzpomněl i na jejich první úspěchy v novém roce. A pak už začalo vyhlašování těch nejlepších sportovců a jejich trenérů. Ocenění předávali nejvyšší představitelé resortu Ministerstva vnitra, ale i zástupci Českého olympijského výboru, Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy a Českého svazu tělesné výchovy. Z oddělení atletiky byla jako nejlepší sportovkyně vyhodnocena Věra Pospíšilová za 4. místo na Mistrovství Evropy v hodu diskem, mezi boxery zvítězil Araik Šachbazjan, v cyklistice o svém primátu přesvědčila mistryně světa na dráze v disciplíně scratch a 2. místem v bodovacím závodu Lada Kozlíková. Nejlepším judistou se stal Tomáš Mužík, který obsadil 3. místo na Mistrovství světa juniorů. Lukáš Dryml – juniorský mistr světa na ploché dráze byl jako nejlepší vyhodnocen v oddělení moto. Mezi plavci si ocenění vyplaval svým 2. místem na Mistrovství světa na 400 m a 2. místem na Mistrovství Evropy na 200 m volným způsobem Květoslav Svoboda. David Kostelecký byl oceněn mezi brokovými střelci za získání titulu mistra Evropy v disciplíně trap, Kateřina Kůrková jako mistryně světa v disciplíně vzduchová puška je nejlepší v oddělení kulová střelba. Další ocenění obdrželi triatlonista Martin Krňávek, volejbalistka Lenka Felbábová, vzpěračka Lenka Orságová, bronzová na Mistrovství Evropy juniorů, zápasník Mgr. Marek Švec a mistryně světa ve veslování Miroslava Knapková, členka oddělení různé sporty, a Lukáš Bauer z oddělení zimní sporty.

Jako nejlepší oddělení resortního sportovního centra v roce 2002 se stalo oddělení zimní sporty. Cenu převzal Ing. Jan Matouš, vedoucí oddělení, z kterého na světových soutěžích startovali celkem 23 sportovci a domů přivezli 13 medailí.

Mezi juniory byli vyhodnoceni jako nejúspěšnější střelkyně Kateřina Kůrková a biatlonista Michal Šlesinger.

Nejlepším sportovcem – příslušníkem Policie ČR se stal maratonec Petr Kratejl, devátý na Policejním mistrovství Evropy, a družstvo maratonců (Petr Kratejl, Milan Drahoňovský, František Karlík, Milan Holický, Karel Kouřil), páté v Evropě.

Nejlepším sportovcem Hasičského záchranného sboru ČR se stal Martin Dušek, stříbrný na Mistrovství Evropy a světa ve sportovním aerobiku, a družstvo volejbalistů, kteří byli druzí na Mistrovství Evropy hasičů.

Každoroční tradicí se stalo i vyhlašování Miss odboru sportu Ministerstva vnitra. Korunku krásky získala výškařka Iva Straková.

Pak následoval blok, ve kterém náměstek vnitra Ing. Vladimír Zeman a ředitel odboru PaedDr. Jaromír Vodehnal poděkovali sportovcům a dlouholetým pracovníkům, kteří ukončili sportovní a pracovní činnost, a to Ing. Haně Netrefové – Černé, Evě Hákové, Antonínu Kasperovi a Anně Harantové.




zpět

Kontakty - sekretariát UNITOP ČR


Papírenská 6 b
160 00 Praha 6
Tel./fax: +420 220 514 984
unitop@policie-sport.cz


Policejní soutěže 2013



Přátelé policejního sportu,
rozběhl se seriál policejních mistrovství ČR,
mistrovství a Velkých cen UNITOP ČR
a dalších policejních soutěží a přeborů roku 2013

Termínová listina 2013

POLICEJNÍ MISTROVSTVÍ

MISTROVSTVÍ UNITOP ČR

Alpské lyžování 10.3. 2013

Sálová kopaná 28.3.2013


Velké ceny UNITOP ČR


Smlouva o spolupráci



Dne 3.8.2007 byla po- depsána nová smlouva o spolupráci mezi Minister- stvem vnitra české republiky a Unií tělovýchovných organizací Policie ČR (UNITOP ČR) s platností na dalších 5 let.

více informací zde


policie-sport