policie-sport policie-sport policie-sport policie-sport
policie-sport
UNITOP ČR
sipka charakteristika
sipka stanovy
sipka kluby
sipka výkonný výbor
Domácí sportovní soutěže
sipka termínovka
sipka soutěžní řád
sipka mistrovství Policie ČR
sipka mistrovství UNITOP ČR
sipka ostatní
Mezinárodní sportovní akce
sipka termínovka
sipka mistrovství světa
sipka mistrovství Evropy
sipka ostatní
Servisní informace pro SKP
sipka různé (aktuality)
sipka informace výboru
sipka ekonomika
sipka náměty klubu
sipka software ke stažení
Informace z výcviku
sipka obsah výcviku
sipka metodika
sipka testy

Policie ČR

Partneři

Česká pošta

zdravotní pojištění MV ČR

Volkswagen užitkové vozy

Škoda auto, a.s.

Letiště Praha

Skupina ČEZ

Klokočka auto

EVPÚ Defence s.r.o.

Česká přenosová soustava

Svijany

Dive Time

Budo Sport e-shop

USIP

USPE

Loga partnerů ke stažení


 AKTUALITY

Stručně z naší činnosti…zpět

7.10.2009

( Policejní mistrovství ve fotbalu, mistrovství UNITOP ČR - střelba EPP (Lidická růže), malá kopaná, tenis, beach-volejbal, stolní tenis, PM ČR - volejbal )

• Policejní mistrovství ČR ve fotbalu probíhalo za velmi špatných povětrnostních podmínek ve dnech 23. – 26. června 2009 v Českých Budějovicích a v Písku. Na jeho technickém uspořádání se podílely Krajské ředitelství policie Jihočeského kraje, Policejní prezidium ČR, Centrum sportu MV, UNITOP ČR a SKP České Budějovice. Titul mistra Policie ČR pro rok 2009 si vybojovali policisté reprezentující hlavní město Prahu, když ve finálovém utkání porazili reprezentanty Krajského ředitelství policie Severomoravského kraje 5 : 2, třetí místo výhrou 2 :1 nad hráči Služby cizinecké policie si zajistilo Krajské ředitelství policie Východočeského kraje.
• Tradiční Mistrovství UNITOP ČR ve střelbě EPP „Lidická růže“ se konalo 6. června 2009. Technickým uspořádáním byl opět pověřen SKP Kladno. Porovnat své střelecké dovednosti přijelo 46 mužů a 10 žen. V kategorii mužů ziskem 289 bodů prvenství získal Jaroslav Jun, druhou příčku si s 288 body zajistil Jiří Čuba a 3. místo patřilo Bohumilu Kapounovi za 286 bodů. Nejlepší střelkyní se stala Ludmila Chocholoušová, která nastřílela 272 bodů. Stříbro získala M. Marešová za 267 bodů a bronz si odvezla Jaroslava Chocholoušová za 256 nastřílených bodů. Do soutěže družstev se příhlásilo třináct trojic. První tři místa obsadila družstva Combat Kladno A (Jun st., Kapoun Hikl) – 859 bodů, Combat Kladno B (Bena, Chocholoušová ml., Kremláček) – 843 body a Combat Kladno C (Čuba, Vait ml., Vait st.) – 840 bodů.
• 11. června 2009 uspořádal SKP Maják Jablonec nad Nisou za účasti sedmi družstev Mistrovství UNITOP ČR v malé kopané. Hrálo se systémem „každý s každým“. Nejlépe se dařilo zástupcům Vyšší policejní školy MV v Brně. Šesti vítěznými zápasy a jednou remízou si zajistili prvenství a zisk titulu mistra UNITOP ČR pro rok 2009. Druzí byli reprezentanti SKP FC 158 Praha a třetí místo vybojoval SKP Zlín.
• 4. – 5. července 2009 se v režii SKP Stromovka Praha uskutečnilo na kurtech ve sportovním areálu Centra sportu MV Mistrovství UNITOP ČR v tenisu. V 1. kategorii mužů do 40 let vyhrál David Telnar před Danielem Štalmachem a Vladislavem Bílkem. Ve 2. věkové kategorii 40 – 50 let se turnajovým vítězem stal Eduard Němeček, 2. místo obsadil Ladislav Kadlec a 3. místo Jiří Novotný. V kategorii nad 50 let mistrovský titul UNITOP ČR pro rok 2009 získal Stanislav Plecitý výhrou nad Tomášem Miltem.
• Mistrovství UNITOP ČR v beach-volejbalu proběhlo ve dnech 27. – 28. srpna 2009 v Českých Budějovicích za účasti 19 tříčlenných smíšených družstev. Technickým pořadatelem byl tradičně domácí sportovní policejní klub. Zvítězil tým Vyšší policejní školy a střední policejní školy MV v Holešově, druzí byli zástupci Hasičského záchranného sboru Jihočeského kraje, třetí místo vybojovali hráči z Krajského ředitelství policie Jihočeského kraje.
• Dřevěnice u Jičína se dne 3. září 2009 stala místem konání Policejního mistrovství ČR ve volejbalu. Turnaje se zúčastnilo osm mužských a osm ženských týmů. Mistry Policie ČR v letošním roce se stali volejbalisté z jižních a volejbalistky ze severních Čech. Stříbrné medaile získali muži reprezentující Severomoravský kraj a ženy startující za hlavní město Prahu. Bronz vybojovali policisté hlavního města Prahy a policistky z Jihočeského kraje.
• 5. září 2009 se sešli stolní tenisté v Praze ve Stromovce, aby v rámci Mistrovství UNITOP ČR bojovali za zeleným stolem o mistrovský titul. Pořadatelem v letošním roce byl opět SKP Prezidium Praha. Z prvenství se radoval pražský Petr Janoštík, který porazil ve finálovém utkání Petra Krahulce z Písku 3 :1. V boji o třetí místo zvítězil Martin Matějíček z Jeseníku nad Petrem Jarmarem z Prahy poměrem 3 : 1.
- pd -




zpět

Kontakty - sekretariát UNITOP ČR


Papírenská 6 b
160 00 Praha 6
Tel./fax: +420 220 514 984
unitop@policie-sport.cz


Policejní soutěže 2013



Přátelé policejního sportu,
rozběhl se seriál policejních mistrovství ČR,
mistrovství a Velkých cen UNITOP ČR
a dalších policejních soutěží a přeborů roku 2013

Termínová listina 2013

POLICEJNÍ MISTROVSTVÍ

MISTROVSTVÍ UNITOP ČR

Alpské lyžování 10.3. 2013

Sálová kopaná 28.3.2013


Velké ceny UNITOP ČR


Smlouva o spolupráci



Dne 3.8.2007 byla po- depsána nová smlouva o spolupráci mezi Minister- stvem vnitra české republiky a Unií tělovýchovných organizací Policie ČR (UNITOP ČR) s platností na dalších 5 let.

více informací zde


policie-sport