policie-sport policie-sport policie-sport policie-sport
policie-sport
UNITOP ČR
sipka charakteristika
sipka stanovy
sipka kluby
sipka výkonný výbor
Domácí sportovní soutěže
sipka termínovka
sipka soutěžní řád
sipka mistrovství Policie ČR
sipka mistrovství UNITOP ČR
sipka ostatní
Mezinárodní sportovní akce
sipka termínovka
sipka mistrovství světa
sipka mistrovství Evropy
sipka ostatní
Servisní informace pro SKP
sipka různé (aktuality)
sipka informace výboru
sipka ekonomika
sipka náměty klubu
sipka software ke stažení
Informace z výcviku
sipka obsah výcviku
sipka metodika
sipka testy

Policie ČR

Partneři

Česká pošta

zdravotní pojištění MV ČR

Volkswagen užitkové vozy

Škoda auto, a.s.

Letiště Praha

Skupina ČEZ

Klokočka auto

EVPÚ Defence s.r.o.

Česká přenosová soustava

Svijany

Dive Time

Budo Sport e-shop

USIP

USPE

Loga partnerů ke stažení


 AKTUALITY

Stručně z krajů (i odjinud)...zpět

21.6.2005

22. březen 2005 byl dnem, kdy se konalo v Českých Budějovicích Policejní mistrovství ČR v karate. Jihočeská správa Policie ČR společně s místním policejním sportovním klubem připravila pro závodníky, organizační pracovníky a hosty velmi pěkné a důstojné prostředí. V kumite muži do 70 kg zvítězil Jiří Košař ze Západočeského kraje, do 80 kg se mistrem Policie ČR stal Severočech Dušan Güttner, nad 80 kg Západočech Richard Růžička, v BRH Daniel Šumpík ze severních Čech, v soutěži kata opět Richard Růžička. V soutěži družstev pak nejúspěšnější byla správa Západočeského kraje před správou Severomoravského kraje a Jihočeského kraje.


Reprezentanti Policie ČR sehráli 14. dubna 2005 v Budapešti přátelské fotbalové utkání s Maďary. Přestože naše družstvo hrálo ve stálé převaze, nedokázalo překonat domácího brankáře z 10 vyložených příležitostí. Utkání skončilo remízou 0 : 0.


15 družstev z celé republiky přijelo 15. dubna 2005 do Jablonce nad Nisou, kde SKP Maják uspořádal Mistrovství UNITOP ČR v sálové kopané. Titul mistra získali muži z SKP Betas Třinec. Druzí byli hráči ze SPŠ MV v Praze 9 a bronzové medaile si odvezli fotbalisté, reprezentující P ČR OŘ Ústí nad Labem.


24. dubna 2005 se v Praze sešli stolní tenisté, aby ve Velké ceně UNITOP ČR, jejíž pořadatelem byl SKP Prezidium Praha, porovnali svou současnou výkonnost. Prvenství v kategorii do 45 let získal Jaroslav Neuwirth z Nového Jičína. V kategorii nad 45 let vyhrál Oldřich Bereza z Přerova. Ve čtyřhře zvítězila dvojice Jaroslav Neuwirth a Jiří Kuře z Opavy.


24. dubna 2005 se Česká Lípa stala dějištěm Mistrovství UNITOP ČR v horských kolech, na jehož technickém uspořádání se podílel místní SKP. Mistry UNITOP ČR pro rok 2005 se stal v kat. do 30 let Daniel Novotný z Ostravy - Zábřehu, v kat. od 30 do 40 let Ivo Netík z Ústí nad Labem, v kat. 40 - 50 let Jiří Malý z Broumova, v kat. nad 50 let Roland Selle z České Lípy. Mezi ženami kralovala v kat. do 30 let Eva Syslová z Brna, nad 30 let domácí závodkyně Daniela Svobodová.


Ve dnech 3. a 4. května 2005 se v Lipsku konala přátelská utkání ve fotbale mezi družstvy Policie České republiky, Saska a Durynska. Naši reprezentanti v přípravných zápasech před blížícím se kvalifikačním utkání s Rakouskem na Policejní mistrovství Evropy obstáli na výbornou. Nad Sasy zvítězili v 1. utkání 2 : 0, ve 2. utkání dokonce 5 : 0 a Durynce porazili 1 : 0.


Policejní akademie ČR v Praze se 4. května 2005 stala dějištěm Velké ceny UNITOP ČR a Poháru náměstka policejního prezidenta v malé kopané. Technickým uspořádáním byl pověřen SKP Prezidium Praha. V kategorii do 45 let ve 4 skupinách bojovalo o postup, nejprve do semifinále a pak do finále 20 týmů. Prvenství si vybojovalo družstvo P ČR správy hl. m. Prahy před fotbalisty P ČR OŘ z Prahy II a z SKP Zlín.


Mistrovství UNITOP ČR v tenisu po roční přestávce proběhlo 7. května 2005 opět na kurtech brněnské Komety. V chladném, ale slunečném počasí zde soutěžili muži ve třech kategoriích. Mistry UNITOP ČR pro rok 2005 se stali v kat. do 39 let Milan Janoušek z Klatov, v kat. 40 - 49 let Dušan Kozár z Prahy a v kat. nad 50 let Josef Matějka z domácího klubu.


8. května 2005 se konala v rámci Pardubického vinařského půlmaratonu Velká cena UNITOP ČR. Pozvání přijali slovenští a polští závodníci. Nejlepšího času 1:09:28 dosáhl Polák Piotr Prusík. Našim nejlepším půlmaratoncem se stal Petr Kratejl, který dosaženým časem 1:10:12 obsadil 4. místo.


Velkou cenu UNITOP ČR v atletice uspořádal 10. května 2005 v areálu odboru sportu Ministerstva vnitra v pražské Stromovce PSK Olymp Praha. Vytvořil tak první šanci k předvedení výkonnosti policistů, kteří začínají bojovat o nominaci na Policejní mistrovství Evropy v atletice. To se uskuteční v květnu příštího roku v Praze na Julisce.


Reprezentace Policie ČR v kopané se zúčastnila v Holandsku ve dnech 11. – 16. 5. 2005 35. ročníku Světového poháru „Memoriál J. de Jonge“. Na turnaji, kterého se zúčastnily 54 vojenské a policejní týmy z Evropy, Afriky a Ameriky neprohráli naši policisté ani jednou a zaslouženě získali 1. místo.


SKP Rapid Praha uspořádal 14. května 2005 Mistrovství UNITOP ČR ve střelbě EPP. Na střelnici Halda ve Vinařicích se sešla necelá stovka střelců a střelkyň, z nichž zlato získal mezi muži Petr Hodan z SKP Mělník ziskem 243 bodů, mezi ženami kralovala Růžena Konvičková, členka SSKP Nový Jičín, získala 238 bodů. V soutěži družstev nejvíce bodů nasbírali závodníci z SKP Rapid Plzeň, a to 946.


19. května 2005 se stal sportovní areál ve Stromovce místem, kam se sjelo 20 mužských nohejbalových družstev z celé republiky, aby v rámci Mistrovství UNITOP ČR v nohejbalu bojovali na nízké síti o titul mistra UNITOP ČR. Technicky a organizačně turnaj zajistil SKP Prezidium Praha. V 1. kat. do 39 let si titul odvezlo družstvo SKP Žďár nad Sázavou „A“, v kat. nad 40 let zlaté medaile získali borci SPŠ MV Brno.


25. května 2005 v plaveckém bazénu v Ústí nad Labem bojovali policisté z celé republiky v rámci Policejního mistrovství ČR v plavání o nominaci na Policejní mistrovství Evropy. Akci uspořádali a na zajištění průběhu se podíleli zástupci odboru sportu MV, Policie ČR správy Severočeského kraje, UNITOP ČR a SKP Sever Ústí nad Labem. V 10 individuálních disciplínách a 2 štafetách předvedl svou výkonnost 91 závodník. O úspěšnosti deseti nejlepších, kteří budou Policii ČR reprezentovat v evropském klání v červenci v Berlíně, vás budeme informovat v příštím čísle.


6 cyklistů – reprezentantů Policie ČR odcestovalo ve dnech 24. – 28. května 2005 do Holandska, kde se v malém městečku Kornhorn konal již 16. ročník mezinárodních policejních závodů GALA v silniční cyklistice. Téměř stovka závodníků z několika evropských států absolvovala ve velkých vedrech 4 náročné soutěže. Nejúspěšnějším z našich zástupců se stal Ivo Netík z Ústí nad Labem. V celkovém konečném hodnocení obsadil 6. příčku. Taktéž v soutěži družstev čeští cyklisté skončili šestí.




zpět

Kontakty - sekretariát UNITOP ČR


Papírenská 6 b
160 00 Praha 6
Tel./fax: +420 220 514 984
unitop@policie-sport.cz


Policejní soutěže 2013



Přátelé policejního sportu,
rozběhl se seriál policejních mistrovství ČR,
mistrovství a Velkých cen UNITOP ČR
a dalších policejních soutěží a přeborů roku 2013

Termínová listina 2013

POLICEJNÍ MISTROVSTVÍ

MISTROVSTVÍ UNITOP ČR

Alpské lyžování 10.3. 2013

Sálová kopaná 28.3.2013


Velké ceny UNITOP ČR


Smlouva o spolupráci



Dne 3.8.2007 byla po- depsána nová smlouva o spolupráci mezi Minister- stvem vnitra české republiky a Unií tělovýchovných organizací Policie ČR (UNITOP ČR) s platností na dalších 5 let.

více informací zde


policie-sport